maanantai 14. huhtikuuta 2008

Relationships and newest look

Hello again!

Eikö ookkin ihanaa, että aurinko paistaa. Auringon perässä on kaupungin keskusta täynnä tyylikkäitä ihmisiä. Itse kävin tänään taas lempi paikassani Punavuoressa. Todella kiintoisa muoti kevät tulossa siis. Tällaisessa asussa siis tänään:



Tässä toisessa näkyy vielä ihanat hopea kengät<3 Ajattelin että ne sopisi hyvin farkku takin kanssa.



Mitä mieltä sinä olet? Kerrothan sen vastauksiin!

Mutta lupasin vähän tehdä ihmis suhteista juttua! HERE IT IS!

1. Bestis
Jokaisella on varmaan joku sellainen ystävä jonka kanssa voi jakaa kaiken ilot ja surut. Bestis on todella kätevä ja tärkeä, kun et halua mennä yksin jonnekkin niin aina bestis lähtee mukaan. Bestiksen kanssa on kivaa tehdä kaikenlaista hullua! On tosi ihanaa että joku voi esimerkiksi värjätä hiuksia kun pyytää. Tai mitä vaan. Tosi ystävä on luotettava ja ei juoruile sinusta. Minullakin on bestiksiä. Yleensä bestikset valitaan sillä perussteella että niissä on paljon samaa kuin sinussakin, esimerkiksi yhteisiä kiiinnostuksia. Ei siis ihmekkään että minun bestis tai bestikset pitää myös muodista ja kaikesta räväkästä! We girls get wild & crazy!;)

2. Perhe ja suku
Kannattaa pitää heihin hyviä välejä koska he auttaa aina kun kysyy. Minulla valitettavasti asuu aika paljon sukua Italiassa joten nään aika vähän heitä. Esim. serkkuni sieltä on tosi läheinen. Minulla on vähän huonosti välillä välit vanhempian kanssa mutta niin varmaan meillä kaikilla joskus. Iso vanhemmat on hyvät että kuulee jotain menneistä ajoista. Siskokset ja veljekset voivat olla myös tosi läheisiä, niinkuin minun iso sisko, joka tosin nyt asuu erikaupungissa..mis you therese<3 Suvulta saa myös hyviä lahjoja ;)

3. Poikaystävä
Ei löydy kaikilta mutta joillakin onnekkailla on. Poika ystävä voi kylläkin vaihtua aika tiuhaan tahtiin mutta kun sopiva mies löytyy niin varmaan myös pysyy pidempään! Minä pidän tulisista ja eksoottisista miehistä ja TYYLI on tosi tärkeää, mutta sisin tärkein <3 Pojassa olisi hyvä olla jotain ominaisuuksia esimerkiksi urheilu harrastus tai joku soitin. Joskus tulee sydän surujakin jos poikaystävä vaikka jättää tai itse jättää hänet. Joillekkin tytöille on kamalaa kun oma kulta menee poikien kanssa bilettämään..mutta me voimme kostaa!!! Mennään me tyttö porukalla juhlimaan ja ajatellaan et VITUT MIEHISTÄ! Joillakin voi olla erillaisia suhteita poikaystävään esimerkiksi kihlat tai vapaa suhde tai jotain muuta, kaikki olemme erillaisia.

4. Homo kaveri
Aika monilla tytöillä on nykyään myös homo kaveri. Siitä on paljon hyötyä koska homot tykkää tyyleistä enemmän kuin miehet, eli kun oma honey ei suostu sovitus koppi orjaksi niin aina voi soittaa homolle kaverille:D! Heiltä saa parhaat pukeutumis vinkit ilman että ovat limaisia....toisin kun monilla ei-homoilla on tapana kun kysyy mieli pidettä vaatteista. Nykyään kaikki saa olla mitä haluaa vaikka ennen homoja ei suvaittu. Sitäpaitsi on kiva että edes joittenkin poikien kanssa on OIKEASTI puhuttaavaa..fashion!^^

5. Lemmikki
Tärkeä perheen jäsen joillekkin. Minulla oli ennen marsu jonka nimi oli Gita. Gita oli ruskea ja pörröinen:) Lemmikkejä on nyky aikana erittäin monenlaisia myös harvinaisia esimerkiksi frettejä ja chincilloja tms...en edes tiiä mitä kaikkia koska eläimet kiinnostaa nykyään lähinnä mun päällä takkina... hehe se oli sit vitsi! Oikeesti en pidä turkiksistä koska eläimet kärsii. Teko turkis on ihan OK ja ystävällisempi valinta.

6. Pomo
Kaikki jotka käy töissä tai silleen niin tietää tämän jutun...pomo is scary!!! Tai voi olla kivojakin pomoja, mutta niihin kannattaa pitää hyvät välit jos ei halua potkuja. Kannattaa olla positiivinen ja hymyillä niin pomo saa paremman kuvan työn tekijästään.

_______________________________

Millaisia juttuja teillä on? Onko sinulla esim. villiä tyttö porukkaa? Poikaystävää? Läheinen äiti? Kerrothan ne kaikki vastauksiin!

Iloista kevään alkua, life smiles!!!



xxx Carmen

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei hitto en ees tajunnu miten pitkä sun tucca on!

T: jenkkeissä "asuva" ystäväsi (ainiin mut enhän mä ookaan olemassa?)

Anonyymi kirjoitti...

sun blogi on niin piritsävää luettavaa kaikkien pullamössökukkamekkojen jälkeen

Anonyymi kirjoitti...

must toi huivi on ehkä jo hieman liikaa.. hyvä postaus muutenn. tiedätkö, mistä vois niitä homokavereita saada???

Anonyymi kirjoitti...

CARMEN oot NII IHANAN LAIHA... miks oon nain lasgi :((( MITA TEEN?????

T: Homo kaveri (huijjaan vaa!!)

Anonyymi kirjoitti...

Siis vitsi, nyt huomasin että näytät oikeestaan aika italialaiselta :) Ku noissa aikaisemmissa kuvissa se ei silleen kauheesti näkyny. Onks sun hiukset oikeesti tollaset ku noissa uusissa kuvissa?

Anonyymi kirjoitti...

LOL TOI ON NII SELVÄSTI PERUUKKI!!!

Anonyymi kirjoitti...

Täh, mitä vikaa peruukeissa, nehän on kivoja! Itekkin aina joskus tykkään laittaa vähän lisäkettä. Myös eri värejä.

Anonyymi kirjoitti...

oot camrne ja kommaat itelles