tiistai 29. huhtikuuta 2008

Sorry so much.

Hei lukijat!

Nyt on käynyt niin ikävästi että olen ollut kipeenä ja kaiken kukkuraksi vielä kamerakin on TAAS hajonnut!!!! Not possible! Siksi ei ole kuvia nyt luvassa vähään aikaan mutta sen sijaa voin kertoa uusimmista muodeista ja tyyleistä Helsingin kevään katu kuvassa. Eli nyt jotain muuta kun vaatteista tällä kerralla!

Pyörä
Jokaisella trendi tietoisella se on jo. Oma pyörä ja paras merkki on esimerkiksi jopo. Se luo rock henkisyyttä tai muutenvain on kätevä meno peli. Minullakin on yksi pyörä (ei kylläkään jopo vaikka haluaisin), kaikenlisäksi pyöräily laihduttaa!! Kalorit palamaan ja satulanpäälle girls! ^^

Aurinkolasit
Isoa pyöreää raybania tai mitä vaan. NYT SAA HULLUTELLA!!! Minullakin on laseja jonkin verran. Aurinko sokaisee silmiä inhottavasti joten ei kannata unohtaa kotiin. Sitä paisti ....millaisia uroksia sieltä lasien sisältä voikaan bongata ;) (Ai niin...meni poikki sen skeittipojan kaa..hän olikin such a asshole... like all the man in world!!!..........)

Hiukset
Summers comig, aika mennä kampaajalle! Muodissa on esim laittaa jotain aurinkoraitaa eli vaaleata, tai sitten...mitäpä jos ihan uuden värin pistäisit ja shokkaisit kaverisi? yksi minun kaveri värjäsi just siniseksi tukan..aika weirdo:)

Musiikki
Valoissassa ilmassa on tosi kiva fiilistellä hyvää musiikkia! Vahvat nais laulajat ovat tällähetkellä mieleeni. Tuntuu kuin jossain olis joku joka ymmärtäisi millaista elämä voi olla. Minulla soi tämän hetken kuumin musa: jenni Vartiainen, Jippu, katri ylander, foo figters (JEE SE TULEE PROVINSSIINKI muttei varmaan ole rahaa ja aikaa kiireiltä mennä..:(), ja muita hyviä esimerkiksi on nyt Kristiina Brask tai olavi uusivirta. lahjakas musan tekijä. NIIN ja Lykke Li! Tosi persoonallinen artisti ja menevää musaa! Niitä olen nyt kuunnellut ^^ oho tulipas oikee avautuminen.

Koirat
Olispa oma karva turri jonka kanssa kulkea ulkona! Koira voi myös olla somiste niinkuin esim Parisilla. rakastan koiria<33 mikään ei ole ihanampaa kuin kostea nenä haistelemassa että kukas se siinä:) lempi rotuja ovat mopsi, chihuahua, norwicin terrieri, jackrussel, cockers spaniel ..pikku koirat ilahduttaa ^^<3 WUF!

Meikit
Muistathan aurinko puuterin tuomaan päivetystä! Sitä laitetaan poskeen, siihe leuan luiden väliin. Wappuna voisit myös villitellä erillaisilla väriyhdistelmillä luomissa! Minä aion itse lähteä ulos vaalean sinisen ja violetin luomivärin yhdistelmässä. teko ripset on kans hyvä idea vapuksi!

Millainen on sinun wappu tyyylisi? Kerrothan sen vastauksiin!



Hauskaa vappua kaikille, jos törmätään stadissa, älkää tulko vetämään turpaan ennen kuin olette varmoja etten ole Pia-Mari!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

postaustes taso o laskenu

Carmen Polloni kirjoitti...

No voisit oottaa että saan kameran kuntoon? sitä paitsi mulla on muoti kiireitä...

Anonyymi kirjoitti...

Carmen, yrittäisit olla uskottavampi. Se oli hauskempaa.

Anonyymi kirjoitti...

VAikuttaa että kirjoitus taitosi on myös laskenut. Siihen ei varmaan kameran hajoaminen ole selitys?

Anonyymi kirjoitti...

toivon ettet ikinä hanki koiraa. ja ei ihme että meni poikki sen skeitti pojan kanssa koska sä oot vaan niin lehmä. Ei sua varmaan kestä sun oma äitikään.

Anonyymi kirjoitti...

bitch you!!

Carmen Polloni kirjoitti...

anonyymit: ei kiinnosta....ja sen skeittarin kaa meni poikki koska jätin sen....

Carmen Polloni kirjoitti...

nii ja lakatkaa toi paskan jauhanta. menkää lukemaan focus on fashionia jos ei miellytä.

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti saat kameras pian kuntoon <3

Anonyymi kirjoitti...

Siis onhan tämä blogi läppä? Luin näin yhdestä toisesta muotiblogista...Et voi olla tosissasi kaikkien asuvalitojen kanssa. :D

Anonyymi kirjoitti...

Koira EI voi KOSKAAN olla somiste. Vain todella tyhmät ihmiset voivat tosissaan olla sitä mieltä, että on ihan ok pitää koiraa jonain SOMISTEENA. Tällaisilla ihmisillä ei toivottavasti ole koskaan ollut mitään lemmikkiä, eikä saa ikinä ollakaan.