torstai 29. toukokuuta 2008

theres no other thing like friendship. whit photos!

Muistatte varmaan kun kamerani hajosi Italian reissulla? NO WORRY! Rakas serkkuni Mona (joka tulee kesällä vihdoin suomeen!!!) sai lähetettyä vihhdoin meidän reissu kuvista jotain! Parhaat palat laitan tänne nyt.
Ensin kerron kuitenkin vähän Monasta. Mona on minua vuoden vanhempi serkkuni joka asuu nykyisin Roomassa mutta kotona käymme aina yhdessä mummonluona Milanossa. Hän on siis isäni siskontytär ja olemme tunteeet ihan vauvasta asti.



Mona on ehkä yksi paras kaverini, mielestäni serkku voi olla myös ystävä. Mona on todella innokas muodin ystävä ja häntä olen aina pitänyt vähän esi kuvanani, hän on minulle kuin oma sisko (mutten suakaan unohda Therese:))ja me usein stailaamme toisiamme ja pidämme hauskaa. Mona lohduttaa, on iloissa ja suruissa. I'm so happy she comes to Helsinki soon!

Nyt kuitenkin tyylien pariin:



Tässä alku iltaamme kun räpsimme kuvia vielä selvin päin ;)
Monalla kaikki vaatteet on hankittu Italiasta eli turha niitä on tässä esitellä kun niitä tuskin kukaan löytää. Mutta paljetit on jotain mistä Mona tykkää todella! Minun päällä on musta mekko joka on trikoo kangasta.



Kengissä kuuluu Italian tyyliin olla korkoa. Mitä korkeampi korko sitä parempi. Panostin leggingsiin kimallusmielessä kun muuten asu kokonaisuus olisi jäänyt ehkä yksin kertaiseksi. mitä mieltä SINÄ olet? Kerrothan sen vastauksiin. Kengät löysin UFFISTA suomessa.


Oh no! oma ilme on vähän kummallinen? xD Yhden Fredericon taka pihalla istuskellaan :)


Eros Ramazotti taisi kävellä ohi....en oo varma, mutta hottis se oli kuitenki!!;D<3


My Italy. Wine, friends and cigars. <3


Girls gone grazy & wild!!!! and drunk xD


Wer'e queens of the night!

but....


Kannattaa vältellä bile iltoina ihmis suhde draama sotkuja.....tai voit näyttää näin hyvältä.. Marcello oli tätä kuvaa ennen juuri soittanut minulle..se jätkä on kyllä kusipää enkä halua puhua hänen kanssaan...Mona kuitenkin lohduttaa ja tuona iltana oli jo uudet kuviot kun tästä selvittiin! harmi ettei mulla ole kuvia siltä YÖLTÄ..that was wery wild!! xDxD

Vielä vähän uusista muoti asiaa:


John Lennonlasit on nyt tulossa muotiin. Italiassa sellaisia oli jo jokaisella trendikahviloissa. Missä Helsingin näyttävät tyylit?


Kello sormukset! Super kätevä kiireiselle naiselle! Tämä on ostettu yhdestä milanon kaupasta joka on eräässä kauppa keskuksessa.. mikähän sen nimi oli? pitää kysyä Monalta..

Tässä oli pala Italiaani... hope you did enjoy!



Byebye Italy! MISS YOU! SEE U SOON!<3 A più tardi!

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vitut toi mistää Milanosta oo, Kalliosta korkeintaan. Teet itestäs naurettavan.

Anonyymi kirjoitti...

Voisin valittaa melkein kaikesta mistä tohon laioit mutta en sano muuta kun sen, että monalla oli melkosen järkyttävät vaatteet. hyihyi. mutta jokaisella oma maku, itse sanoin oman kantani monan asuun.

Anonyymi kirjoitti...

Carmen, etkö tiedä, että tupakki on poissa muodista? Se vanhentaa ihoa kuin liika auringonvalo.

Anonyymi kirjoitti...

Vittu mikä ämmä mona on, teen sen elämästä helvettiääääääää

Anonyymi kirjoitti...

Siis, te jotkut ette vaan tajua. Keskieuroopassa on paljon enemmän ok pukeutua paljastavasti ja se on paljon tavallisempaa. siellä naiset saa oikeesti olla näyttäviä ja näyttää naisilta! täällä pitäisi olla joku nunnakaapuun sonnustautunut hiirulainen ettei heti alkais kateelliset valittaa. Kesieurooppalaiset naiset on paljon kauniimpia! ne oikeesti näkee vaivaa ulkonäkönsä eteen toisin kuin suomihiiret...

Anonyymi kirjoitti...

italia on Etleä-Eurooppaa... toin on niin tyypillistä latino maissa, et tummat tytöt blondaa tollee ja et tulee tumma juurikasvu mikä sitten ei ole kaunista. meijä suomalaiste pitäs olla kiitollisia vaaleista geeneistämme, sillä esim. italiassa niitä ihannoidaan.. tai katsokaa nyt tuota monaakin selvästi yrittää tavoitella pohjoismaista lookkia. ja kyl uskon,että kuvat ovat italiasta, koska hollywood reissukin paljastui epäilyistä huolimatta todeksi...

Anonyymi kirjoitti...

Carmen! <3 Oli ihanaa palata zekkaamaan plokisi kun vastassa odotti tällainen upea & very style jymy postaus!!!!!!

Voisit joskus esitellä ja eritellä vielä tarkemmin millaisista pojista Sinä pidät (muutkin kuin Marceelio) ?? Meneekö rock henkisyys esim? Yes I'm interested ;)


Ihaillen, your Fan 4vever

Anonyymi kirjoitti...

Hei Carmen kai sulla on jo kesä heila hoidettuna?? Kerro vähän mimmonen herkku on löytynyt kainaloon?

Anonyymi kirjoitti...

Tossa Monassa ei oo kyllä italialaisia piirteitä tipan vertaa! Pimu on sataprosenttisen varmasti jostain Roihiksesta ja Pia-Marin paikallisia kafruja. :D

Anonyymi kirjoitti...

italialaiset o sekoitus etelää ja slaavilaisuutta... you asshole. eräs ex-luokkalaiseni joka on 100% italialainen o hyvin vaalea ja suomalaise näköne.. ei uskois et on italialaine..mut toisaalat eräs tutun tuttu joka on kait italialaine ainaki puoliks on tosi tumma ...

Eikka ja Nikke kirjoitti...

Esitä vaa ilosta! blogis on teennäinen senkin noita-akka!!! Parannusta ois uudet postaukset tunteista yms.. nyt tää on nii paskaa ja wnb positiivsita vaik maailma on täynnä kaikkea paskaa ja murhetta.. ite ilmennän vaatteilla tunteitani. teetkö sinä niin, sillä jos niin sinua taitaa oksettaa 24/7... hyvää jatkoa. Pidin parista tunne postauksestasi.. tyyliä sinulla tosin ei ole..

Anonyymi kirjoitti...

Rasse ja eikka, Carmenilla on totisesti tyyli, mutta se onkin edellä muita, koska Carppaa on tituleerattu muodin edelläkävijäksikin. Ei se ole tyyliä, että näyttää samalta kuin muut!

Carmen Polloni kirjoitti...

bab-e: ....

anonyymi: oot niin oikeessa. oon niin kyllästynyt tähän suomi hiirulaisten kateelliseen vineemiseen. u know!:)

fangirl: kiitos<3 lupaan tehdä joskus esittelyn ihanne miehistä ja poikien tyyleistä

kaikille: meillä on kyllä italiassa tosi erillaisia, jotkut on vaaleita jo jotku tummia..

rasse ja eikka: öh? whats point?? no kyllä joskus saatan tunteita ilmentää vaatteissa..esim jos olen villillä tuulella tulee myös villimpää asua xD

redd: <3 nii

Anonyymi kirjoitti...

luuleeks toi sun serkkus et sil jtn tyylitajua????????

Carmen Polloni kirjoitti...

ei luule vaan tietää.

Anonyymi kirjoitti...

kyl oli hianoja vaateita oikeesti. haluaisin kanssa kuulla enemmän marcelosta ja muista miehistä, pics, maybe ?
-thanks
xoxo