keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Midsummer parties. Party hardy!

Vituttaa jo kun sataa!!

Mutta Mona on täällä nyt ja kohta on juhannus jota menemme viettämään sukulaisteni luokse landelle! Mukaan tulee myös ystäväni Janice. Landella tulee kyllä NIIIN päät kääntymään!



Vaikkei säät ole suosineet niin olemme jo testailleet vähän rentoja juhannus tyylejä! Mikä niistä on sinun suosikkisi? Kerrothan sen vastauksiin!

Juhannus tyylin ei tarvitse olla mitenkään juhlava koska juhannus vietetään usein rauhassa omalla porukallla. Me päätimme ottaa juhannustyyleihimme vaikutuksia 80luvusta ja rentoudesta yhdistettynä tyylikkäämpään. Nyt vaatteiden esittelyyn!

Mona

Jalassa punaiset leggingsit, mikro shortsit ja keltaiset rennot kangas kengät. Pyyhe mukaan ja auringolta suojaavat lasit ei tarvitse olla perus arskat, hiihto lasit on uusinta muotia esim. Norjan rannikolla. Janice oli siellä just ja kertoi että näin on!

Janice

Ihana retro kirppis tunika!! Mustat leggingsit ja korkkarit saavat hieman juhlavamman lookin tähän tyyliin. Fashion desgner-Janicen tunnusmerkki ovat nämä lasit ja red hair!

Carmen

Omassa tyylissäni aistii todella kasari henkisyyden. Korkea ponnari (jossa on sulka juhlan kunniaksi.) Ja paljettihame! Laitoin jalkaani mustat punotut kengät. Paita on kaverin tädin vanhaa perua. Huomaathan nuoruus vuosistani muistuttavan pinssin: MISS GLAM!

Hyvää juhannusta kaikille faneille ja lukioille! LETS CELEBRATE JUHANNUS!!!

23 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy sanoa että sulla on kyllä aika paljon pokkaa kun pystyt omalla naamallasi vetämään tämmöistä. Ainakin oot poistanut sen "my creator"-linkin, mistä löytyi oikean itsesi blogi, en nyt muista enää mikä sen nimi oli. Aluksi tää oli ihan hauska, mutta pikkuhiljaa alkaa mennä hieman häiriintyneen puolelle, että kuinka joku jaksaa..

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

häiriintynyttä jepjep. mut sorkke revitään nyt vielä vähän hupia ja jätetään nuo osoitteet pois... kato vaikka tää ei olis mikään valtakunnan viihdyttävin läppä niin ainakin mulla ja mun kavereilla on vielä hauskaa. toivoo minä

Anonyymi kirjoitti...

MITÄ VITTUU selität?? Must kerrnki sul o hienot vaatteet ja mona on tosi nätti tos.. janicen tyyli vähän ysäri.. jos haitte kasari henkisyyttää. en ole varma onnistuiko hän..
ja carmen älä lopeta koskaan<33

Anonyymi kirjoitti...

Miten joku voi repiä paiseita tälläsestä blogista.? Musta Carmen on freeseintä mitä muotikentällä on tapahtunu ehkä noin sataan vuoteen. Kerranki joku joka uskaltaa näyttää ihan pelleltä ja olla ihan pelle, mutta **ttuakos siitä, tää on paras blogi mitä tiedän.

Anonyymi kirjoitti...

siis tosi siide eighties LOOK! voitko Carmen pliide tehä postauksen meiceist? mä haluisin tietää kaiken mineeraalimeikeis! pliiiiiizzzz

your friend from russia

Anonyymi kirjoitti...

tää blogi vois olla ehkä melkein siedettävää luettavaa jos osaisit ees kirjottaa kunnolla... Miten ne yhdyssanat voi olla noin saakelin vaikeita?

Anonyymi kirjoitti...

niin, sitä samaa mäkin ihmettelen joidenkin blogeja lukiessani!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä välii sillä on onko yhdyssanat oikein? Tärkeintä on Carmenin asenne ja eikös hän ole vaan puoliksi suomalainen et ehkä se on vähän hankalampaa hänelle kirjottaa täydellistä suomea?

Anonyymi kirjoitti...

toi Janicen tunika on i-ha-n-a! mä oon ettiny just kesäks tollasta! monalla on muuten ihanat noi kissa rajaukset silmissä, ihan sellainen roomalainen kleopatra tulee mieleen. toivottavasti oli ihana juhanus t. vakiovierailijasi <3<3<33<

Anonyymi kirjoitti...

Carpsu, milloin saamme uutta postausta? !

Anonyymi kirjoitti...

Olen rakastunut Carppaan.

Anonyymi kirjoitti...

Carmen come back please! Kuolen ikävään ellei tule pian uutta tuulahdusta muodin maailmasta!

Anonyymi kirjoitti...

hiihtolasit kesällä kuumalla?! uusinta muotia norjassa?! ihan miten vaan...

mä ainakin käytän niitä vain laskettelussa ja sinne ne taitaa jäädä. Kavereillasi ja sinulla taitaa viedä aika kauan aikaa keksiä noita pilailu asuja tähän blogiin.

Anonyymi kirjoitti...

ooksä se laulaja chisu vai

ANNA MUN MENNA
ANNA MUN MENNA
ANNA

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kyllä uutta päivitystä kehiin ;DDD Oot iha huippu näissä. Terv. vilima

Anonyymi kirjoitti...

Loppuks ideat? Joko tän paskan kupla puhkee?

Anonyymi kirjoitti...

paskan kupla puhkee?:D uuuuuuuuuu!

(oikee selitys on se, että ei oo hirveen nopee ja helppo prosessi vääntää noita meikkejä ja ettiä vaatteita ja saada jotakuta kuvaamaan. kun kuvat loppuu nii ne on loppu niin kauan kunnes niitä on lisää. että kuplan puhkeemista odotellessa<3)

t. mä

Anonyymi kirjoitti...

Chisu hei,
ootko harkinnu leikkausta kun sulla karsastaa silmät niin hirveesti? Oot muutenki ruma ja huono laulaja. Voisit näyttää paremmalta jos käyttäsit säki laskettelulaseja. Tai laskettelumonoja, nimittäin päässäsi.

T: Carppaa ei --ttu dissata!

Anonyymi kirjoitti...

vittu mitä paskaa..muotii muka. loppuks ideat juhanuxeeen. tää onn paljo mainettaan huonompi

Anonyymi kirjoitti...

Carmen, hu-huuu! Missä olet? Kerrothan sen vastauksiin!

Carmen Polloni kirjoitti...

palasin nytten lomalta:)

Saga kirjoitti...

hottiksia kamuja sulla carmen, mut kyl sä silti oot kuumin <3