lauantai 14. kesäkuuta 2008

Uni tyyliä ja vähän muuta.

Kaverini piti pienet pyjäma juhlat ja puku koodina oli pyjäma.



Minä laitoin suosikkini vaaleanpunaisen pyjäman. Nukkuessakin voi näyttää hyvältä joten panostin kaulassa roikkuvaan kultaiseen koruun. Käytätkö sinä koruja unessa, kerrothan sen vastauksiin. Mutta muistakaa että myös ihanat koti töppöset on tärkeät! Näissä minä kävelen aina kun lattia on kylmä. Meikki naamassa ei kannattaisi nukkua mutta juhlan kunniaksi päätin kuitenkin tehä niin. Jalassa myös legginsit.

Pyjama juhlat meni hyvin ja katsoimme ihania elokuvia ja söimme mm. popcornia ja sipsiä. Girls night!!! Pidättekö te tyttöjen iltoja kaverien kanssa? Kerrothan senkin vastauksiin. Meillä oli myös mukana yksi poika koska on homo. Leffojen jälkeen suunnittelimme vaatteita ja tyylejä. Aloimme miettimään jos perustaisimme oman muoti yrityksen. Meidän kaveri porukassamme on niin paljon erikoisesti pukeutuvia...:D

Videopostauksen kanssa tuli muuten vähäsen ongelmia..laitan joku kerta kun on aikaa. Nyt on melko kiireistä ja HUOMENNA TULEE MONA! HELSINKI GET DOWN! Sitäpaitsi minulla on nyt vähän juttua yhden pojan kanssa...hän on ESPANJALAINEN!!<33



NUKU HYVIN!

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sussa on samaa näköä kuin carrie bradshaw aka sj parkerissa
molemmilla myös järkyttävä tyyli

Anonyymi kirjoitti...

Saanks mä naida sua perseeseen?Oot niin kuuma kimuli.

Anonyymi kirjoitti...

Hei tino, saank mä naida SUA perseeseen?

Anonyymi kirjoitti...

mä en oo ikinä tajunnu tota: kerrothan sen vastauksin!!!!, siis eihän tos lausees oo mitään järkee.

ps. tosi mukavaa ku sul on joka kuukausi eri maalainen poika kainalossa. just, hanki elämä lehmä. Sitä paitsi miten niin sä oot muodin edelläkävija? Onks joku nähny et julkkikset, jotka myös jotkut ovat MUODINEDELLÄ KÄVIJÖITÄ pukis jonkun naamarin mahaan? :DDDDD lol, sitä paitsi tos edellisissä postauksissa missä esittelit sun jtn serkkua. se näyttää huoralta ja sil on joku vitun liivi nahkatakin päällä ja makkaramaha paistaa. hyi vittu, muotia todellakin..

Anonyymi kirjoitti...

Chisu, oot vaan kateellinen kun et itse uskalla luoda uusia muoteja vaan yrität seurata muita. Carmen on rohkea ja se tekee hänestä edelläkävijän.

Anonyymi kirjoitti...

carmen oot tosi Ihq!! minäkin sain eilen rohkaisua laittaa sukka housut päähäni kuten sinäkin teit yhdessä kirjoituksessasi

kaikki kehuivat niitä ja sanoivat olevan minun todella rohkea ja muoti tietoinen

oln saanut paljon rohkaisua tätsä plokista tsenppii sulle carmen ai laav juu!!<<33

Anonyymi kirjoitti...

onpa tosi hyvvää läppää muijjilla.. kaikkihan tän huomaa. mutta ei silti sitä poista että rumia lepakoita te ootte

Anonyymi kirjoitti...

carmen ennen sinua olin aina hiljainen hiiri nurkassa. Tyyliini kuuluivat kasari urheiluvaatteet ,jotka olivat harmaita ja perin ne serkuiltani(poikia) sain sinulta inspiraatiota ja uskallan nyt pukeutua muotiin! olen itsekin koettanut slaavilaishenkisyyttä yms , jos omia ideoita ei tule tulen blogiisi etsimään niitä. ja sinä ja serkkusi olette kauniita ja tyylikkäitä... edellä kävijöitä aina haukutaan!! mozartkaan ei ollut ymmärrety elinaikanaan tai alexis kivi.. !! postausten tahti voisi olla tiuhempi... kiitos<333

Anonyymi kirjoitti...

kiitti kaikille FANSULEILLE toivoo rumat lepakot <3<3<3, joku sen jo sanoikin, että tekee sitä mitä vaan niin 30% ihmisistä on aina herneet nenässä vastassa.

hauskaa kesää!

Anonyymi kirjoitti...

Olavi,sä saat naida mua ihan mihin reikään tahdot.ja otetaan Carmen vain mukaan.Threesome on aina ollut mun juttu.

Anonyymi kirjoitti...

Ei musta Carmen ja Mona ole mitenkään rumia! Heleitä nuoria naisiahan he ovat. On hienoa jos Carmen antaa muillekin rohkeutta pukeutua erikoisesti. Siitä syntyy uusia muoteja.

Terv: Yksi monien puolesta

Anonyymi kirjoitti...

Carmen, mistä sut voi bongata Juhannuksena? Haluisin kerätä vaikutteita tyylistäsi!

Carmen Polloni kirjoitti...

chisu: ootko se laulaja?? vähä ooot paska!! taidat olla vaa katellinen kun ei itelläs oo miehii. teetkö kaiken niinku julkkikset? ei tartte olla julkkis ollakseen uniikki ja omistaa tyylin.....ÄLÄKÄ PUHU MONASTA TOLLEEN......oon pahoillani jos omat frendis näyttää tamperelaisilta nunnilta.

redd: <3 kiitti <3

i lov juu: :) miten yhdistit sukkiksia. ne saa kiedottua aika kivasti pään pällle ne jalat.

maisa tiina peippo: kiitos ihanaa kuulla että olen vaikuttanut. ja totta niin me julkkikset ollaan vaan väärin ymmärettyi. jaksamista sulle ja muodikasta kesää!!!!!

anonyymi: varmaam meen landelle. juhannus kuuluu olla kännis xD

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on maailman historian parasblogi!

Anonyymi kirjoitti...

pyjäma??????????? :D