torstai 14. elokuuta 2008

Summer ending.

Kesä on loppumassa ja koulut alkamassa. Minun kesä on mennyt vähän hiljaisissa merkeissä nyt kun on oma kulta ollut kainalossa;) aina ei oo jaksanut lähteä bilettämään.

Olen ollut sade päivät aika paljon kotona ja sisätiloissa, esim leffassa. Töitäkin on ollut.

Kohta alkaa olla jo syys muodin esittelemisen aika!
Tämän syksyn muodissa muotia on vastakohdat. Itse toin tätä asiaa esille urbaanin moni uloitteisessa kokonaisuudessani jossa yhdistyy räp henkisyys, etno ja rokkityyli.



Jalassa ihanat housut Mallocasta, paita on UFFIN tasa raha päiviltä maksoi kaksi euroa:) Lätsän lainasin poikaystiltä ja lasit on ystäväni Eerikan (joka on tunnettu rockhenkisestä pukeutumisesta).


Huomaathan kynnet. Ne on devil nails (yhdisttetty punaista ja mustaa), aika taiteelliset minusta, oletko ite muistanut lakata kynnet??

Mitä mieltä sinä olet? Onko asu tarpeeksi urbaani ja vastakohdat kohdallaan? Mitä tyylejä SINÄ yhdistäisit syksyn muodissa? Kerrothan kaiken vastauksiin!

Ensi postauksessa esittelyssä bisnes muotia:)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Carmee! Sulla yhdistyy todella coolisti räp henkisyys rock muoti ja etno meininki!!! Oot kyl must niit harvoij muadin edellä kävijöitä, do´nt let enione tell you so! <3<3
Voisix tehä jutun vaik Tokiost tai Jamaicast? Tai Lahest?

T: Bambeeh-93

Anonyymi kirjoitti...

Tai Kontulasta tai Roihiksesta?

Anonyymi kirjoitti...

Mä haluisin jutun siit trendipunavuoresta...

Anonyymi kirjoitti...

Moi CarpssssuuuuH!

Siis mitä kuuluu sinne helsinkiin?!? Oon kotoutunut pikkuhiljaa tänne SAWOON! Kuopio on aika pieni mut ihan ok! Tulethan tännekkin joskus tekemään vaikka postauksen (oisko ees UG or what!?)kun mulla on kauhee ikävä!!
Ei uskois mut täälläkin on (yö)elämää!!! PUSUJAH!
Keep it real honey!
Miss uu!!
Lovee!! <3

xoxo
Janice

Anonyymi kirjoitti...

lehmä

Anonyymi kirjoitti...

muuten on nää vasta kahdat kohillaan, mut u now mun mielest toi asu on hituse liian sininen syksyyn! toi paita on kyllä ihan helmi! terkkuisin ihailiasi =) <<33<3<3

Anonyymi kirjoitti...

En malta oottaa et nään Carpan bisnesmuodin! :D

Carmen Polloni kirjoitti...

babeeh 93: ehkä lahdesta koska yks mun tuttu on asunut siel. Ei kyl mikään kauhean muodikas kaupunki.

punavuoresta tulee ehkä juttua kyllä.

Janice: Kisses *hugs* miltä on näyttäny Savo??? Onko lande tyyliä? tuun kyllä joskus savoon käymään! eiks siel ollukki niit kala kukkoja xD <3 luv ya<3

anonyymi: lehmä oot ihan ite......