torstai 30. heinäkuuta 2009

Elektro tuulia

Uskokaa tai älkää että en ole kuollut vaikken ole tänne blogiin kirjoitellutkaan!

Olen huomannut että en pysty tätä päivittämään niin säännöllisesti kun monien muoti blogien tekiät tekee mutta lupaan että ainakun löytyy jotain herkullisia juttuja joista pitää tehdä postausta niin silloin!

Nyt olen erityisen vaikuttunut uudesta elekrto tyylistä. Siihen kuuluu räikeät ja neon värit esimerkiksi mitä lähdin hakemaan tällä asulla. Antakaa anteeksi kun ilme on vähän hassu kun oli otettu pari mini champpaniaa alle kaverin kanssa xD





*nauraa*

Tässä tyylissä olen käyttänyt ihanan erikoista pukua joka on ollut ylläni monissa indieissä juhlissa tänä kesänä!! Kenkinä on yhdeltä maalais kirppikseltä hankitut ihanat hessu tossut! Tiiättekö se akkarin?:D Mitäs muuta sitten kesästä kertoisin? Olin italiassa yhden pojan kaa yhdessä mutta me erosimme ystävinä ja tiesin ettei hän ollut oikeasti minun tyyliseni. Nyt olen siis haku päällä ;D Siksi on tullut kesällä vietettyä aikaa paljon ulkosalla hyvien ystävieni kanssa.

Pyrin muuten oikikseen keväällä mutta en sitten päässyt... ens vuonna ehkä! Mutta kyllä lääkis ja kauppis kiinnostaisi myös koska haluan isona olla alalla jossa on mahdollisuuksia. Kuka lukioista pääsi opiskelemaan? Vai onko muoti asiat vieny teidät TÄYSIN? Minulle meinasi käydä niin, onneksi tajusin että muoti voi olla myös vähän enemmän harrastus, niinkuin intohimo:)

MUTTA VIELÄ ELEKTRO STAILISTA ASIAA!
Muistathan että tyyliin vaikuttaa myös moni muua sia. Esimerkiksi tässä tyylissä on tärkeää että teidät monet hyvät nimet bändeistä: nyt oma suosikkini on Le Corps Mince de Francoise.
Heitä voit kuunnella myspacessa kun haet inspiraatiota! Tässä linkki http://www.myspace.com/lecorpsmincedefrancoise/.
Muita hyviä bändejä on esimerkiksi Cansei de Ser Sexy ja M*sfits. Tässä vähän kuvia lempibändistäni, eikö ookkin hyviä? Mielestäni on hyvä että kyseinen bändi uskaltaa olla erikoinen.



Mutta nyt hyvää kesää kaikille ja katotaan millon tulee joku seuraava tyyli mistä innostun<3
Anteeksi jos en ollut tässä postauksessa niin oma tempperamentinen itseni.. Italiassa opin ottamaan elämässä vähän rennommin kun oli niin vakaata elämässä. Pus kaikille<3 Pus Pus<3

8 kommenttia:

girl69 kirjoitti...

vau miten inspiroivia kuvia, sulle käy kyllä mikä tyyli vain! ei sua suotta muodin edellä käviäksi kutsuta ;)<3 minisampanjaa nami ihanan luxusta, mäkin haluun!!<3 ihanaa kun oot back<3<3<3 *haleja*

Carmen Polloni kirjoitti...

kiitos dear *HUG*

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa carppa sä oot tullu takaisin! oot freessi tuulahdus täälä angeiden muotiplogien maassa!<33<3

Mirzu kirjoitti...

Hei Elektro-Tuulia!

Millon taas postaat? Kerrothan sen vastauksiin!

Anonyymi kirjoitti...

Miten sinä hait oikikseen kun et ole edes ylioppilas, haloo Carmen!

Carmen Polloni kirjoitti...

en tiennyt että oikikseen pitää olla ylioppilas.

postasin äsken.

Iris kirjoitti...

Kerrankin tyyli, joka erottuu joukosta! En itse kyllä pukeutuisi noin, mutta sehän tässä elämässä juuri on rikkautta.
Lisättävä on, että sun kirjoituksessa on n.100 yhdyssanavirhettä/postaus. Ei ehkä oleellista, mutta ajattelin kertoa... Enpä kyllä tiedä sitäkään, onko suomi äidinkielesi.
Mukavaa kevättä joka tapauksessa!

Carmen Polloni kirjoitti...

kiitos:)