sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Talven futuristista tyyliä

Hei taas täältä kotoa! Saavuin eilenyöllä sieltä Saksasta. Siellä oltiin Frankfurtissa rakkaan armeijjastatutun ystäväni (miehen) kanssa tekemässä esittelyä italialais armeijan toiminnasta. Armeija ajat ovat tehneet minusta itsevvarmemman ja muistuttivat juuristani italiassa. Kierros meni ihan hyvin ja oli kiva puhua enkkua kun en osaa saksaakaan. Saksassa ei valitettavasti ehditty hirveästi shoppailla, mutta alhaalla olevassa kuvassa oleva takki on kyseisestä paikasta hankittu alennuksista (niken takki).

Italailais juurista sain inspiraatiota myös tähän uuteen talven kokonaisuuteen. Olen tosi suuri Lady Gagan fani ja hänhän on puoliksi italialainen. Lähdin tässä tyylissä hakemaan Ladygagan ulottuvuuksia. Siitä esimerkkinä futuristiset lasit ja esim ase koru on musta aika kiva ja sopii armeijaa käyneelle tytölle :) Meikissä otin myös vähän graaffisemman linjan ja kokeilin gootti tytön kulmakarvoja. Eli aika mustaa. Se tuo katseeseen tiiviyttä.

Kun katotte kuvia voitte kuunnella vaikka tämän biisin joka on yksi suosikeistani:





LadyGaga



Minä



Ehkä ihan kaikki ei tällaista asua uskaltaisi käyttää, mutta minä ainakin uhraudun muodille ja niin on tehnyt myös Donatella Vercace. Vaikka hänen tyyliään on haukuttu on hän yksi tyylikkäimmistä maailmassa! Joten jos oikeasti olet muotiinto-himoinen niin ET välitä mitä sinun tyylistä sanotaan vaan pidät pään pystyssä aina ! Go ladies!



mitä mieltä lukiat on vähän erikoisemmista talven tyyleistä ja esim kyseisestä Versacesta? kerrothan sen vastauksiin!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ammutaanko italianarmeijassa leikki pyssyillä vai mistä tuo kanuuna on peräsin?

Anonyymi kirjoitti...

Spede.

Anonyymi kirjoitti...

AHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!

EI VITTU TÄÄ ON JOTAIN PARHAINTA!

Carmen Polloni kirjoitti...

Siellä Italiassa ammutaan kyllä ihan oikeilla pyssyillä mutta tuo symbolisoi sitä:)

Kiitos kehuista<3*pus*

Anonyymi kirjoitti...

Siis tuohan on Robocop-pyssy! Vai onko?

Anonyymi kirjoitti...

ei vittu oo totta :D onhan tämä troolari :D muuten tohon tilalle vois vaihtaa oikeen aseen!