torstai 17. tammikuuta 2008

Baby, now it's time for ROCK'N ROLL!

Tosiaan, olen viimeaikoina taas inspiroitunut "rock & roll"-tyylistä. Siihen kuuluvat mm. tiukat housut, nahka, palestiinalaishuivi ja teräväkärkiset kengät. Moni ihminen tuntee rock&roll-tyylin itselleen läheiseksi koska se on niin käytännöllinen. Siitä tulee kuitenkin helposti tylsä. Itse en moisiin kaavoihin alistu vaan tahdon päiden todella kääntyvän!

Nuorempana pukeuduin todella rock&roll-painotteisesti ja nyt vähän hävettää, onneksi olen löytänyt tyylini.

Eilen lähdin kaupungille näissä vaatteissa, koska oli taas niin huono sää.



Eli rocktyyliä lähdin tässä hakemaan. Meikkiä olisi voinut tietenkin olla enemmän, mutta tuli kiire. Kävin tietenkin alennusmyynneissä ja ostin sieltä ties mitä. Ensi kerralla esittelen jotain ostoksiani. Rock-tyyli on hyvä etenkin jos käy vähän syvemmällä Helsingissä, esim. Punavuoressa, siellä ei kannata hirveästi kuljeskella mm. Luis Vuittonissa jos ei halua joutua naurunalaiseksi...

Nämä kuvat ovat hieman vanhempia, mutta ajattelin kuitenkin pistää nämä tänne. Kutsun tätä tyyliä "Mary Kate ja Ashley"-tyyliksi, koska hekin osaavat pukeutua tällain rennommin, erikoisesti yhdistellen ja silti tyylikkäästi. Todella monet ihailevatkin heitä juuri sen takia. Kuinka on oma laitasi?

HUOM joillakin selaimilla on tullut ongelmia asukokonaisuuteni kuvan kanssa..EN siis todelllakaan esitä olevani ASHLEY tai MARY-KATE... huoh...





Ah, me luvs that bag!



Takki on Italiasta, laukku kirppikseltä ja IHANA sininen iso lätsä UFFISTA! LOVE IT!!! Sen alle on mukava piiloutua kun ihmisten katseet käyvät liian intensiivisiksi... Punaiset hanskat ovat ihanat!!! Ja todella käytännölliset sateisessa säässä! Suosittelen kaikille. Ne tuovat myös ihanan persoonallisen silauksen rokkityyliin! KEEP ROCKIN GIRLS!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vittu sä oot säälittävä ämmä

Anonyymi kirjoitti...

väitätkö et noi kuvat on susta? :D nehän on selvästi mksta ja ashleysta

Anonyymi kirjoitti...

Sun tyyli on ihanan persoonallinen!!<3

Anonyymi kirjoitti...

ootko joku tyhmä carmen puhuu omista vaatteistaan ja omasta sinisestä hatustaan LUE KUNNOLLA you retarded person

Carmen Polloni kirjoitti...

SIIS sori tosta on kadonnu mun oma kuva :( en tiedä mitä tapahtui. EN OLE MIKÄÄN IDIOOTTI JA ESITÄ OLEVANI OLSENIN SISKOKSET TUOSSA KUVASSA.. plz...

korjaan tuota pikaa ^^

Anonyymi kirjoitti...

Huhhuh, rock-tyyli on hyvä etenkin jos käy vähän syvemmällä Helsingissä, esim. Punavuoressa. Right. Haetko jotain boheemi metropoliitti-fiilistä kirjoittamalla tällaisia tekstejä?

Blogisi on täysin naurattava, tekstisi ovat typeriä, kuulostat itseäsi korostavalta ja muutenkin idiootilta. Kannattaisi miettiä kolme kertaa mitä tänne kirjoittaa, varsinkin kun liität vielä kasvot sanoihin.

Kuvassa näytät muuten samalta kuin joka toinen Manskulla vastaan tuleva The Soundsia diggaileva teini-ikäinen pk-seutulainen tyttö.

Rockhenkisiin tapaamisiin boheemissa Punavuoressa!

Anonyymi kirjoitti...

huh että jotkut jaksaa ottaa itteensä..
Hyvä että olet aito oma itsesi! Monet eivät siihen pysty ilman Jumalan apua.
Siunausta sinulle ja onnea muodikkaaseen elämääsi!

Anonyymi kirjoitti...

Wau! oot ihanan rohkeesti oma ittes eikä sun tyyliskään ole hullumpi. voisin tosiaan ottaa jotain vinkkei tält blogilt. hyvää jatkoa sulle.
ps. älä välitä noist ilkeist kommenteist ne ei vaan osaa arvostaa sitä et joku rohkeesti omaittensä <3

Anonyymi kirjoitti...

ghahahah

Anonyymi kirjoitti...

Upeaa Carmen! Palestiinalaishuiveilla päästään jopa Punavuorta pitemmälle!