lauantai 19. tammikuuta 2008

Lasit ja huulipunat

Öhm, ihan ekaks pitää sanoa että jotkut anonyymit...get a life?? Onko se teiltä pois jos joku uskaltaa olla just mitä on eikä alistu kuuntelemaan tollaista pään aukomista...

No mutta sitten iloisempiin tunnelmiin, eli itse elämääni, eli muotiin ja vaatteisiin!

Eilen oli railakas perjantai. Koulun jälkeen lähdin shoppailemaan - mukaani tarttuivat nämä ihanan etnisesti vivahtavat vaatteet kultakirjailuin. Ne oli siis heti pakko pukea päälle ja lähteä Stadin yöhön! Juhlat oli mielettömät, olin aika humalassa, joten rennot kuteet olivat oiva valinta. Kuvan ottohetkelläkin on tullut vähän vedettyä shotteja (hihi) joten poseeraus ja ulkonäkö eivät ehkä ole kaikista parasta minua...



Tosiaan Indiskasta ostin topin alennuksesta muutamalla eurolla ja housut löysin Fidasta. Oli rentouttavaa kävellä Punavuoren kaduilla jossa näkee Helsingin erikoisimmin pukeutuvia ihmisiä, todellisia tyylitaitureita. Ainakin jossain saan olla juuri sitä mitä olen ja näyttää miltä haluan! Tietenkin tuossa oli takki päällä mutta sisätiloissa (aloitettiin the Clubilta ja päädyttiin Rose Gardeniin) sain olla rennoissa ulkomaalaisvaatteissani. Minua luultiin myös venäläiseksi! Olen aina kovin otettu kun joku luulee ulkomaalaiseksi, etenkin venäläiseksi, koska he eivät arkaile pukeutua tyylikkäästi ja huomiota herättävästi.

Ja kateellisille tiedoksi, minulla on oma joukkoni jotka todella pitävät tyylistäni. He eivät ole mitään tusinateinejä vaan oikeita vaatealan opiskelijoita joilla on paljon näkemystä ja visioita pukeutumisesta. Inspiroin heitä, joten älkää tulko minulle itkemään jos ette pidä tyylivalinnoistani tai minusta. Olen koko elämäni kuullut valitusta (olen aina pukeutunut erottuvasti) ja oppinut elämään sen kanssa, ettei minua koskaan tulla ymmärtämään. Se ei kiinnosta! Sananne eivät satuta vaikka kuinka yrittäisitte. Monet muotiblogit ovat kaatuneet kateellisten kommentteihin. Pidän pääni pystyssä koska tiedän arvoni rakkaat...

Olen todella tykästynyt kaikenlaisiin silmälaseihin. Minulla on niitä jonkin verran, joissakin lasi on tallella, kaikissa ei. Eilen valitsin älykkö-lookin luomiseksi ohutsankaiset ja sirot hieman 90-luvuntyyliset lasit. Joku väitti, että näytän Stig Doggilta (:D).



Tässä laseja mitä haluaisin itsekin saada!



Ja näin räntäsateen piristykseksi haluan tuoda väriä ja pirteyttä katukuvaan - käytän huulipunaa! Mikä on oma suosikkisävysi, kerrothan sen kommentteihin? Itse suosin räikeää punaista tai liilaan sävähtävää tummanpunaista. Huuliani en rajaa koskaan.



Juicy lips, allways gets a KISS ;)!

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa, että uskallat olla oma itsesi. :) Mietin vain, itse olisin yhdistänyt tuohon asuun ehkä nuo ruskeasankaiset "kärpäs"lasit. Nuo älykkölasit jotenkin riitelee muun asun kanssa. Mutta tämähän oli vain mun mielipide, mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

No lisäänpä vielä tuosta huulipunasta.. Minulla on himo nudehuulipuniin. Käytän joko sellaista beigeen taittuvaa tai vastaavan sävyisiä huulikiiltoja. Huuleni rajaan aina, vaikka en huulille muuta laittaisikaan. Joko aivan huulien sävyistä nudea (eli tällöin ei erotu mitenkään selkeästi, selventää vain huulien rajoja hieman) tai huulipunan sävyisen rajauksen. Antaa kivasti ryhtiä ilmeeseen.

Carmen Polloni kirjoitti...

joo tuollaiset kärpäslasit pitäisi kyllä saada- niitä voisin yhdistellä useampaankin tyyliini, minulla on paljon 70-lukuunpäin meneviä vaatteita..ja ainakin leveälahkeiset housuthan ovat tekemässä comebackin.

Lipsticks rocks ! Hyvää viikonloppua sinullekin!!

Etna kirjoitti...

no oranssinpunanen on miun lempi sävy kun se erottuu ja gwen stefaniki käyttää sitä ^.^'

Helena kirjoitti...

Punainen on ihana huulipunaväri, siis kirkas punainen. Hyvä kun et piittaa moisista kommenteista.

Anonyymi kirjoitti...

On se hyvä että Carmen Polloni osaa nuo yhdys sanat ja kielen huolto on muutenkin kunnolla. :D

Anonyymi kirjoitti...

Aluksi näistä teksteistä ajattelin, että taas yksi itseään täynnä oleva vittupää, mutta naisessahan on asennetta. Go on girl.

Yhdyssanat kunniaan kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

noihin kakkureisiin ei tiukat housut sovi!

ja että oot kyl aika risti riitainen

Tai no, muotihan ei minua kiinnosta,


Fashion 4EVER!

koita päättää jookooo???
ja helsinki on täynnä toleen ''erikoisesti'' pukeutuvia ihmisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Haha, loistavaa :> Muista, että mitä enemmän anonyymit ruikutttaa, sitä tyylikkäämpi oikeesti oot, koska suurin osa niistä on jotain vehmaalla asuvia teinejä jotka lukee jotain sallan (focus on fashion tj.?) blogia raamattunaan, eli odota niiltä nyt sitten jotain järkevää sanottavaa, saati sitten tyylitajua... Jatka vaan samaan malliin. Toivottavasti Suomi saisi susta VIHDOIN oikeasti asiansa tuntevan muotibloggaajan...

Anonyymi kirjoitti...

Siis onhan tämä blogi vitsi?

Anonyymi kirjoitti...

anna asun hei ihan helsingissä PUNAVUORESSA! siellä ihmiset on ihan normaaleja enkä lue sallan blogia?
toi ihmetyttää vaa et EN VÄLITÄMUODISTA JA SITTEN FASHION 4EVER LAUSEET SAMASSA BLOGISSA NIIN HÄ??????

Anonyymi kirjoitti...

mitä anonyymi mussutat. muoti ja tyyli on eri asia ja vaikka carmen ei välitä muodista niin kai hän saa rakastaa OMAA LUOMAANSA MUOTIA eli juuri sitä, mitä itse pukee päälleen!!!!

Anonyymi kirjoitti...

ja carmen ehkä tarkoittaa ihmisiä, jotka kulkee punavuoressa eikä niitä jotka siellä asuu. monet tyylikkäät ihmiset tulevat sinne vintage shoppailemaan... tyylikkäällä tarkoitan persoonallista tyylikkyytä eikä mitään hm massapaskaa

Anonyymi kirjoitti...

aaahahahahahh!!

Anonyymi kirjoitti...

Siis oikeesti must on ihanaa et joku uskaltaa olla noin viilee ilman et välittää muista!
Ja sit on hienoo et uskallat pätee kans sun visioita omaavil kavereil ku
kaikil ei semmosii oo!!
Ymmärrän et sua kadehditaan hirveesti, oothan ihan mielettömän upee!
Voikun pääsisin joskus sun viileeseen blogiin vierailee!!
PuZuJahhh!!!!
HaNIPöÖ <3<3<3

Anonyymi kirjoitti...

MITÄ VITTUU AI KAKKUREISI !!!??SAATANAN HUORA ANONYYMI.. taidat ite olla joku joka kuvittelee olevansa joku arvostelemaan muita linkitä vaikka galleria nikkis jos uskallat tai kuvas nii kerron, mikä SUSSA on vikana!! EN JAKSA

CARMEN MUSTA SULLA on paras muotiblogi oot selvästi sinut itses kanssa ja sun tyylis on erikoinen ja upea etkä ajattele, mitä jotkut tollaset mitättömät paskat ajatteleee!!