maanantai 14. tammikuuta 2008

My style, no cry.

Näin pyörähtää käyntiin Carmenin - sen tytön jonka perään jäät katsomaan kaupungilla - ikioma MUOTIBLOGI.

Tai no, muotihan ei minua kiinnosta, olen itsenäinen ja puen päälleni juuri mitä huvittaa enkä välitä muiden mielipiteistä. Fashion is like attitude, and my attitude tells you to fuck off if you don't like what you see!

Sori, saatte tottua heti alkuunsa tempperamenttiini. Suonissani virtaa nimittäin vähän Italialaisvertakin (isoäidin puolelta) eli muoti on jo senkin takia osa elämääni.

Esittelen lookejani, höpisen kaikista kivoista asioista, tapahtumista ja ihmisistä asuinkaupungissani Helsingissä ja avaan oven jännittävään elämääni juuri sinulle. Yritän postata vähintään kerran viikossa, mutta koska olen kiireinen niin se ei välttämättä onnistu ihan aina. Tule painamaan sanasi minulle, niin minä painan kommenttini sinulle. Kaikkea saa kysyä, myös ei-muotiinliittyvää.

Toivottavasti nautit tyyleistäni, niissä silmä lepää. Style is my everything!
Jokaiseen kuvaan liittyy tietenkin tarina niinkuin jokaiseen vaatekappaleeseenkin. Tyylini on aika second hand -painotteinen, mutten vierasta kalliimpiakaan hankintoja. Tyylistä kannattaa maksaa!

Ensimmäinen asuni.


Tässä olin lähdössä viettämään iltaa ystävälleni Erottajalle. Tiedossa oli pienet snacks-kemut joten päätin ottaa rennon stylen. Kaikki vaatteeni ovat second handia. Ulkona oli tosin vitun huono sää ja vitutti kun en voinut laittaa hienoa hattuani, nuttura olisi pilaantunut. Unohdin lakata kynnet, olisin laittanut niihin vihreää - manikyristini suositteli sitä minulle. Kirkkaanvihreä on taas nousemassa tosi trendikkääksi elementiksi keväällä. Sitä näkee jo Helsingin katukuvassa yllättävän paljon, joten ehkä voisin vetäistä kynnen päähän punaista raitaa, värit rocks my socks!!!

Inspiraatiota korvakoruihin hain Paris Hiltonilta. She's a LADY!


Sain asusta todella paljon kommenttia ja eräs poika kehui minua todella erikoiseksi. Hän oli siis erään rock-bändin rumpali, ja aika tyylikäs itsekin. Enemmän särmää olisi kylläkin saanut olla, inhoan niin paljon miehiä jotka eivät panosta tyyliinsä. Esimerkiksi kesyttämätön hiuspehko on merkki töhryisyydestä. Minähän en mitään sutturapoikia huoli!!!

Ohoh, taisin eksyä aiheesta ^^
It's allways going to be like thiiiiis, better get used to it!

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan inspiroivaa <3

Anonyymi kirjoitti...

kivan oloinen blogi, odotan innolla seuraavaa postausta!

http://joohannna.vuodatus.net

Anonyymi kirjoitti...

Onks tää joku läppä? :D Vihreää kynsilakkaa?

Anonyymi kirjoitti...

öö anteeks mutta mikähän sä luulet olevas? ihmisten päät kääntyy sun perään? mm-m. kantsis ehkä pikkasen vähentää tota arroganssia, koska et totisesti ole ihan sen edellyttämällä tasolla. Ja toi tollanen namedropping ilman nimiä (joku rockibändin laulaja jne.) sekä oman tyylinsä ylistäminen ("sain hirveästi kehuja blaablaa") ei ehkä ole ihan se top notch. mut hei onnea. toivottavasti päät kääntyilee tulevaisuudessakin.

Etna kirjoitti...

moi carmen <3

Anonyymi kirjoitti...

kolmas näistä anonyymeista: ja voitko sä sit tulla määrittelemään, mikä on se taso jolloin saa päät kääntymään, kun tunnut asiasta tietävän? :D

Anonyymi kirjoitti...

sul on selvästi italialaista tempperamenttia neito!!

Anonyymi kirjoitti...

ihan sikaihana toi kampaus <3 loves it!

Anonyymi kirjoitti...

sun tyylis on ihanan inspiroiva vaikka vihree kynsilakka saattaa olla vähän liiikaa... muuten sun tyyylis vaikuttaa tosi hienolta. <3 jatka samaa rataa<33333

Carmen Polloni kirjoitti...

mä just diggaan siit kynskärist aika tavalla! kiitos älyttömästi kaikille kommenteista! tai NO ei nyt ehkä IHAN KAIKILLE....

Anonyymi kirjoitti...

Opettelehan ottamaan vastaan myös kritiikkiä, ystävä kallis.

Anonyymi kirjoitti...

Asu on upea, ja vihreä lakka rocks... Samoin kuin kirkas sininen :)