keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Finally, have the time.

Viimeinkin ehdin kaikilta kiireiltäni istahtamaan läppärini ääreen ja kertomaan uusimmista muodeista ja elämästä näin niinkun yleensäkin.

Ensiksi haluan nostaa kysymyksen kengistä esiin. On talvi, sää muuttuu paljon ja ikinä ei voi tietää mikä olisi oikea kenkävalinta. Ballerinat? Entä jos on jäätä? Saappaat? Ei aina jaksa tanssia niin täysillä öisin. Lenkkarit? Sopii tosi harvoin asuuni ja kastuu helposti. "Mummo kengät"? NEVER! Mikä on mielestäsi paras valinta talven viimaan? Kerrothan sen vastauksiin. Minulla on nyt dilemma asiasta!

Noniin kuten viimeksi lupasin niin tässä kuvia minusta ja Eerikasta, olimme lähdössä klubbailemaan yksi lauantai ja päätin korostaa mystiikkaa ja barokkia.





Eerika on tunnettu rock&indie-henkisestä pukeutumisestaan ja katseet kääntyivät tietty hänenkin suuntaan. Mietin ensin reilusti vahvempaa meikkiä, mutta tyydyin tähän koska en halunnut näyttää niin laitetulta vaan enemmänkin rennolta styletytöltä! Joimme ihania margaritoja ja joitain shotteja, rahasta ei ollut pulaa koska olin jakamassa just koko viikon flaijereita yhdessä paikassa. Samalla sain vastata monen maskeerauksesta ja työ oli haastavaa.. kuten sanoin niin tällä hetkellä keskityn 110prosenttisesti muotiin ja tyyliin! ^^

Loppuun gallup! Ketä ihailette galleriasta? laittakaa vaikka linkki tai nicki. Voi olla myös monta. Itse olin galleriassa joskus yläasteella. Tyylini oli todella ...no, erilainen, kuten se on aina ollutkin. Mutta tarkoitan siis erilainen kun nykyään! Tässä nimittäin kuva:



Melkein hävettää miten sotkuiselta peikolta olen näyttänyt!! Mutta itsevarmuus kaunistaaa. Nyt kun olen löytänyt oikean itseni niin voin puhjeta kukkaan ja hehkua positiivista energiaa ympärilleni! Eli nyt nickejä kehiin! THX!

Minä ihailen (nickit)
stripperella
sharon-
ja muitakin, kerron ehkä myöhemmin lisää! Mutta nyt omat suosikit tulemaan!

14 kommenttia:

Laura kirjoitti...

carmen oot niin ihana :3

mä aikonaan stalkkasin semmost tyttöö ku im_evelyn, joka kirjotti rebellious_eve nikil livejournaliin. Mut sit tapahtu jotain.. oon kuullu huhuu et se gimma teki itse_murhan ://////

Anonyymi kirjoitti...

Siis tää on niin typerä blogi ettei mitään rajaa?! Karmeita, rumia ämmiä molemmat tossa kuvassa.Ja teidän tyylinne on jotain niin karseeta. Näytit paremmalta näköjään nuoruudessas kuin nyt.

Anonyymi kirjoitti...

oho nyt on carmen vieny potin himaan ku rokkievee julistetaan paremman näköseks! t.aida

Anonyymi kirjoitti...

Toivon, että itsekin alan joskus vielä "loistaa" tai huokuu itsevarmuutta. tarinas antaa voimaa , kun nyt tuntuu,et oon ruma,läski ,eikä kukaa jätkä oo kiinnostunu must :(((

Anonyymi kirjoitti...

maiharit o parhaat talvel ja kesälki vittu ku mun maiharit on särki

Anonyymi kirjoitti...

Olet kyllä säälittävä nuori tytön hupakko joka luulee tietävänsä muodista kaiken. Kuole.

Anonyymi kirjoitti...

ahahah!!!
Tää on aina niin parasta iltalukemista, ja vieläpä kaks kärpästä samalla iskulla! Ensin sun MAAILMAN hauskin blogiteksti mut sen lisäks viel tää tosikkojengi joka ihan tosissaan lukee tätä ja vaivautuu viel kommentoimaan ihan hiilenä!! Nään oikeen ne ääliöt omien koneidensa ääressä kirjottaen niin vimmoissaan et savu nousten korvista! CARMEN FOR LIFE! ahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<3 janice

jeejeejee! tuu taas käymään barbaaris!

Anonyymi kirjoitti...

minun galtsu lempparini on sellaisia itse varmoja ja oma peräisiä tyttöjä esim toi striperella on kaunis ja ne ketkä haukkuu sitä on ite jotain läskejä sini valaita varmasti

Carmen Polloni kirjoitti...

Marja-Ireena: kyllä säkin varmasti löydät vielä jonkun!<3 tsemppiä!ja kiva että blogi antaa voimaa sulle.

Matias: Hyi mun mielestä maiharit on vaa miehille, edes rokki tytöille ei sovi! EI pahalla!

Anonyymi: oot säälittävä ite

Anonyymi: niinpä! en tajuu tollaista turhaa haukkumista.

Anonyymi kirjoitti...

mul on muutamia lemppareita galleriassa.. useimmilla heistä on erikoinen ja ihana tyyli! lemppareihini kuuluu mm. kkuul

Anonyymi kirjoitti...

irenene, ehdottomasti

Anonyymi kirjoitti...

hei ootko sä ihan tosissas?
ei voi olla tottakaan..

ja herranjumala sä olet ruma ihminen!
häpeä

Anonyymi kirjoitti...

kiitämme nauruista =)

Anonyymi kirjoitti...

http://rebellious-eve.livejournal.com/



OOOH, ITS YOU!!!!! Busted