maanantai 4. helmikuuta 2008

Fashion, passion, and desire.

Muutamat päivät iki-ihanassa Italiassa ovat ohi. Kamera hajosi matkalla joten kuvia en saanut juuri laisinkaan. Mutta onneksi ehdin ottaa ennen lähtöä kuvia asukokonaisuuksistani ja nyt kun palasin kotiin niin kamerakin saatiin korjattua!!

Viikonloppu oli taas kiireinen, vaikka saavuin perjantaina Helsinkiin niin oli PAKKO lähteä heti bilettämään!! Ja tässä asujani


Tätä actionwoman-asua pidin ylläni silloin kun Marcello vei minua ympäri Milanoa prätkällään...Tosiaan, tapasin hänet sittenkin...Kerron hänestä lisää kohta... ostin tämän liivin juuri matkaani varten H&M alennusmyynneistä. Hattu on todella hieno! Se on kaverini Eerikan omaisuutta, mutta hän suostui lainaamaaan sen minulle Italiaan. Siellä sitä kehuttiin paljon, minua sanottiin American girliksi! Hihi!


Travelling luxury! Haluan matkustaessanikin laittaa ylleni erikoisia asuvalintoja. Burberry-kuosi on yksi suosikeistani, ja etenkin Italiassa sitä arvostetaan. Laukku on ihanan iso (äitini omaisuutta valitettavasti) ja sinne sain mahtumaan osan vaatteistani. Pakkaaminen on minulle ongelma. Entä teille? Mitä SINÄ otat mukaan matkalle? Kerrothan sen vastauksiin.

Shortsit ovat Nanson Suomi-shortsit. Italiassa haluan korostaa Suomalaisuuttani. Aurinkolasit ostin kerran kirpputorilta ja kengät ovat Lontoosta. VANS! Luv it!! ^^

Tosiaan, piti kertomani Marcellosta. Hän siis soitteli itsepintaisesti perääni jo heti kuin saavuin perille. Serkkuni Mona kertoi, että Marcello aikoo tehdä jotain todella romanttista. Ja niin hän sitten ilmestyi Monan perheen asunnolle ja antoi minulle ruusun ja laittoi päähäni kypärän. Sanoin aluksi ettei se ole kovin hyvä idea koska ..no..Marcello on kusipää. Mutta hän katsoi minuun vetoavilla suklaanruskeilla silmillään joista loisti läpi surumielinen kaipaus, enkä voinut olla suostumatta. Ajelimme myöhään ja puhuimme kaikenlaista. Mutta kuinka ollakaan, istuskelimme puistossa ja Marcellon EX kävelee vastaan. En halunnut jäädä katsomaan vaan lähdin kävelemään takaisin Monan asunnolle. Matkaa ei ollut paljon, mutta sinä aikana ehdin ajatella asioita päässäni. Oikeastaan vihaan miehiä. Ne eivät kiinnosta minua. Aion nyt keskittyä sataprosenttisesti muotiin. Ehkä annan pakit sillekin yhdelle jonka tapasin...tuntuisihan hieman kamalalta nähdä häntä kun hurjastelin lomallani Marcellon kanssa? Vai mitä mieltä olet? Kerrothan sen vastauksiin.

Ensi kerralla postaan kuvia minun ja Eerikan klubi-illasta. Nyt en ehdi, lupasin lähteä maskeeraamaan kaverini pikkusiskoa jota kuvataan tänään televisioon.. Ciao!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kerronhan sen vastauksiin...

Lisää tätä kiitos, nauroin taas katketakseni. :DD Loistavaa läppää.

Luv it!! ^^

Anonyymi kirjoitti...

Miten sattuikaan että kamerasi hajosi juuri sopivasti matkalle!
Aluksi luulin tätä vain harvinaisen huonoksi blogiksi, mutta tämähän on suuremman luokan vitsi, jolla yritetään vedättää ihmisiä!
Ja missäköhän päin Italiaa olet ollut ajelemassa, sillä Italia on aika epätarkka käsite. Yleensähän selostat Helsingin "trendikuppiloiden" sijainnin ja nyt pelkkä käsite "Italia" noh noh....
Lisää vaan girl!^^

Anonyymi kirjoitti...

aaahahhah tää on niin hyvä! :''D
t. laura-meikkusibis-blogi-stalkkeri

Anonyymi kirjoitti...

Moi Carmen!

Ihana toi vespa-asu!
Don't care 'bout the haters, keep going on! Tee hei joku poustaus sun bileasuista!!

<3 h

Anonyymi kirjoitti...

love your style girl

Carmen Polloni kirjoitti...

thanks who you are :)

Carmen Polloni kirjoitti...

johanna: olin milanossa. olen ollut niin monesti italiassa että en viitsi enää tarkasti selostaa missä siellä.

laura: kiitos :)

H: kiitos, itsekkin tykkään siitä!

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

En haluu kuulostaa ilkeeltä, mutta omituinen aika lähteä maskeeraamaan ketään.. Kun meinaa toi teksti on lähetetty 0.17. Ehkä on jotain yökuvauksia..