torstai 28. helmikuuta 2008

Me 'n ma style.

Minä täällä taas postaan!;) Ja vielä voin vastata lisää kysymyksiin jos joku jää askarruttamaan mutta tässä muutamia!!

1. Oletko neitsyt?
- Öhm.. aika suora kysymys heti aluksi...en, oon kauris;D

2. Ootko käyttäny huumeita?
- Eh? Mite tää liittyy muotiin`? No voin kertoa, että olen pari kertaa..mutta sanon nykyisin EI huumeille koska ne on tehneet monelle ihmiselle niin pahaa :/

3. Missä asut?
- Helsingissä, etkö osaa lukea? Tarkempaa paikkaa en sano, en haluu mitää paparazei pihalle...;D

4. Carmen, rokkieve, kuka ikinä oletkaan näiden takana. Rakastan parodioitasi. Teetkö näitä yksin vai kaverin kanssa?
- Siis anteeks mitä????? Nyt en ihan ymmärtäny.. no yksin mä muotini kehitän mutta onneksi hyvät kaverit auttaa aina:)

5. Carmenilta kysyn, että mikä on sun kuumin shoppailumesta tällä hetkellä? Ois ihana tietää mis suhun vois törmää ja nähä sun tyyli livenä <3
- No hengailen aika paljon esim. lehti saares.. se on sellanen vähän rikkaampi alue stadissa:) sitten punavuori+eira+kaartinkaupunki+kamppi. stadin keskusta yleisestikkin. ITÄ SUCK! Mun kuumimmat shoppailu mestat on tällä hetkellä GinaTricot (uskomattoman hyvii löytöjä halvalla!), Fredan ja Roban uffit, ja jos oon tosi indiel tuulella niin sen nimisiä putiikkeja punavuores kun esim LUX tai IvanaHelsinki tai ruutu rouva...<3

6. Mä haluisin tietää what do you do for living eli opiskeleks tai käyks töissä? carmen oot ykkönen!
- No siis opiskelu on nyt yläasteen jälkeen oikeestaan vähän jääny..aioin ensin pyrkiä sellaseen kauppakouluun mutta nyt kun olen löytänyt itseni niin mietin ensiksi jotain maskeeraaja koulua. Muodin parissa olis ihanaa työskennellä mutta taidan kyllä pyrkiä teakkiin tai muoti suunnitteluun taikkiin. tai sit perustan oman malliston;) hehh! töissä oon ollu joskus esim jätski kiskal ja lintsillä siivoomassaxD noloo..

7. Et kai sä oo tosissas? tyylis on karmaiseva ja et todellakaan oo nähnykkää muodin edelläkävijää.. ainakaan peilistä!
- Eh....? Miksen olisi tosissaan? No makunsa kullaki..veikkaan että itte kuljet vielä rumemmissa vaatteissa kun minä:) minun tyyliä sentään arvostetaan...

8. Marry me, Carmen! <3 Mitä mieltä olet tulevan kevään muodista?
- kiitos kosinnasta mutta minulla sydän jo sykkii muualle!;) no on aika keväistä muotia tulossa etenkin panostusta ulko takkeihin mutta kunhan säät lämpiävät niin erilaisia mekkoja varmasti on paljon katukuvassa. pidän erityisesti kun etninen tyyli kohtaa tavallisen. Ja indietyylit on aina muodissa!!

9. Onks turkikset (siis aidot) ihan nou nou vai mitä mieltä SINÄ olet. Kerrothan sen vastauksin? OOOt just paras!!!!
- No minun mielestä aito on aina paras, pätee ihan kaikessa! teko turkitkin voi olla ok (niinkun tuo minun edellisessä postauksessa) mutta ne eivät ole niin hyvänlaatuisia:( kannattaa varmastikkin satsata aitoon turkikseen.

10. Saax nahka pöxyin alla käyttää kalsari housuu ?
- No siis suosittelen kyllä. Nahkahousut on muuten justiinsa hyvät luomaan sellasta miehekästä tunnelmaa!

11. JA JOS SAA niimikä ois eettisin paikka hankkii a) nahka pöxyt b)kalsarit
KIRPPARI UFFI VAI KAVERI VAI PORUKOITTE VINTTI KAMARI VAI TUOREELT TEURAALT LEHMÄLT (TAI SALA METÄSTÄJÄLT MIST ESIM SUN LEPARDIT O??)
- Öh?? kaikki murot kulhossa?;D Mun leopardilöydöt on esimerkiksi hennessiltä tai UFFILTA. Kannattaa testata

12. Kerrotko sun tyyli ikoneista tai esimerkiksi ihannemiehistä? <3
- Mielelläni! Pidän näyttävyydestä. Siksi mielestäni esimerkiksi on tyylikkäitä naisia mm. Madonna, Amy whinehouse, marykate & ashley olsen, suurin inspiraatio tyyleissä ja pukeutumisessa tulee kuitenkin street style lehdistä ja ihan tavalliselta kadulta! Ihannemiehet... noh.. Tästä tulee pitkä lista! Olen heikkona tietty latinomiehiin.. Antonio Banderas, Orlando Bloom,Gael Garcia Bernal, johnny depp, heath ledger (why did you die!!!), huhg grand, ja älkää naurako mut mun mielestä Harry Potterin Malfoy on jotenkin tosi kuuma?xD

Siinä nyt oli!

Sitten vielä ihan tällainen pieni tyylikuva minusta! Halusin tehdä pienen paluun retromuotiin! Eli tee se 50-luvun tyyliin tavallani:



Korosta vyötäröä esimerkiksi korkealla hameella. Tiukalla yläosalla (mutta vältä vahinkoa niinkun minun kuvassa kävi aika nolosti xD) Voit laittaa jalkaan esimerkiksi balleriinaa mutta korkokenkä sopii myös. Sukkahousu/leggings on myös hyvä. Jos sinulle tulee kylmä, laita jokin tiukka yläosa.

Hiukset kannattaa pistää tiukasti kiinni tai sitten lyhyttä lainetta tukkaan. Meikissä saa olla etenkin poski punaa. Ja muista: 50-luvulla tytöt saivat poseerata! Nykyään mallin pitää olla niin vakava katseinen.. joten hymyä ja pilkettä silmä kulmaan! Näyttäkää kuka olette!! Mitä mieltä sinä olet fiftari muodista? Kerrothan sen vastauksiin.

Tämä tyyli sopii etenkin sellaiselle joka haluaa piilottaa lantionsa! Toivottavasti ohjeeni auttoivat myös meitä "ei ihan mallin mitoissa" tyttöjä! We keep rockin'!!! We're gorgeous!

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vinkkinä, kannattaa ehkä alkaa harjoittelemaan yhdyssanojen oikein kirjoittamista.
Antaa hieman enemmän "rispektiä".

Anonyymi kirjoitti...

Edelliseen vielä viitaten pakko myös huomauttaa, että jospa lukisit postauksesi edes kerran läpi ennen kuin lähetät. Oikein kirjoitettua on mukavampi lukea..Isot alkukirjaimet ovat plussaa.

"Antonio Banderas, Orlando Bloom,Gael Garcia Bernal, johnny depp, heath ledger (why did you die!!!), huhg grand"
Ai että huhg grand...(ja ovatko Orlando, Johnny ja Heath olevinaan latinomiehiä vai onko tullut joku ajatuskatko kirjoittaessa...? Kuulostaa tyhmältä puhua ensin latinomiehistä ja sitten luetella useita ei latinalaissyntyisiä näyttelijöitä.)
Jatka kumminkin postailuasi, tätä on aika hupaisaa lukea!

Anonyymi kirjoitti...

mustki oralando on ihana varsinki pirates of the caribianissa *kuolaann*

Anonyymi kirjoitti...

anonyymi, lisää "rispektiä" voi saada myös jos RYHTYY harjoittelemaan. toivoo aida

Anonyymi kirjoitti...

miun mielest siul on ihana tyyli carmen... älä välitä siitä mitä muut sanoo... oo vaan rohkeesti oma ittes...mieki alan harjottelemaan yhdys-sanoja, noloo ko ne menee aina erikseen ja kaikki valittaa... :S

Anonyymi kirjoitti...

Näin sut Carmen kai joskus bussissa numero 40.Aika tavalliselta näytit ja jäit kai Pohjois-Haagassa pois?Tunnistin sut kuvien perusteella.Et ainkaan silloin näyttänyt kauhean tyylikkäältä...Ämmä.

Anonyymi kirjoitti...

oletan nyt et nää kommentit on aika pitkälle myös läpällä, koska eihän ihminen voi olla niin tyhmä ettei tiedä mikä on huumoriblogi. voi teitä. carmen rulexor.

Anonyymi kirjoitti...

en oo varma, mut näin joskus kuukaus pari sit kaupan kassal????? ei kauhee luksusta sekään!!!!

Anonyymi kirjoitti...

hahah marius voisi tulla bussissa numero 40 kertomaan päin naamaa etten näytä kauhean tyylikkäältä ja olen ämmä, siitä pitäisin. t.aida

ps. mitä wittuUu CaRmeN kaupaN kasSal?+?

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihanasti sä Carmen olet osannu yhdistellä noit legginssejä tosi moni puolisesti!!!Toivoisin muutenkin enenmän noita päivänasuja, koska saan sun jutuista omaan pukeutumiseeni inspiraatioita!!!

Anonyymi kirjoitti...

oot hauska :) ja huumori on kaikista vaikein taiteenala... säälittää noi hölmöt jotka muka pätevänä korjaavat teikän kielioppivirheitä. tai no jos sääliminen on nauramista. ziiz jatka samaan malliin ;D
-katariina

Anonyymi kirjoitti...

"(mutta vältä vahinkoa niinkun minun kuvassa kävi aika nolosti xD)"

vähänX noloo carmen XDDDDD<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

kill u

Anonyymi kirjoitti...

Tunnistin sut noista kuvista! Ei sun nimi ole oikeesti mikään Carmen, oot Pia-Mari ja ollu samas koulus mun siskopuolen kaa Roihikses, et tosiaanko itä sucks! XD

Anonyymi kirjoitti...

SUN BLOGIS ON VITU NOLO ET TIEDÄ MUODISTA MITÄÄN!!!

1. OPETTELE KIRJOITTAMAAN
2. OPETTELE PUKEUTUMAAN
3. OPETTELE MEIKKAAMAAN
4. OPETTELE TAPPAMAAN ITTES, NIIN ET SE ON KERRASTA POIKKI!!

Anonyymi kirjoitti...

pia-mari.. etkö parempaa keksiny??

Saga kirjoitti...

carmen, älä tällä kertaa tee suisaidii, vaikka joku anonyymi niin käskee :D:D

Anonyymi kirjoitti...

carmen oot paras <3<33

taru kirjoitti...

"ja älkää naurako mut mun mielestä Harry Potterin Malfoy on jotenkin tosi kuuma?xD"

Hhahahhaa loistavaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Kuristuisit jo sun feikki muovikaulakoruihisi narttu.

Carmen Polloni kirjoitti...

mitä oikee avaudutte anonyymit?? onks teil elämä? kiitos positiivisista kommenteista:)

Anonyymi kirjoitti...

apuaaa............ tää on ihan loistavaa. :D :D
oot hei beibs jo niin fame et ihmiset toivoo näkevänsä sut jossain ihan muualla ku mis liikut(terkkui vaan anonyymeille jotka väittää nähneensä sut kaupan kassalla tai jossain kämäsessä 40:ssä..)!

Anonyymi kirjoitti...

Kysymyksessä ovatko turkikset out?

Vastasit ainakin aidot on. Mieti mitä eläimet joutuu kärsimään,että vain sinä saat sen kauhean turkiksen päällesi. Niiltä vedetään nahka ja nyljetään. Siis oikeesti toi on kamalaa ja sä vielä oikein käytät turkista! Seuraavalla kerralla kun pistät turkiksen päälle, mieti millaista tustaa se eläin on kokenu ennekuin maailman rumin takki on päässyt vaatekaappiisi!

ps. en ole mikään hippi tai mikään eläinten puolusta puhuja, mutta taidampa ryhtyä kun eläimet kuolee SINUN takia!

Carmen Polloni kirjoitti...

öh just??

Anonyymi kirjoitti...

CARMEN EI OO MURHAAJA YHTÄÄ ENEMPÄÄ KU SÄ ANONYMI SÄ OLET MUODIN/TYYLIN/LUKSUKSEN MURHAAJA

Anonyymi kirjoitti...

GARMEN ON ELÄINTEN MURHAAAJA !

ps. toinen anonyyyymi! Vaikka olisinkin ns. 'muodin murhaaja' siinä ei sentää kukaan kidu tai koe tuskaan. Mutta kun garmen laittaa jonkun vitun ruman turkiksen päälle, eläin on ollut aika tuskissaan. Oisko kiva jos Garmenin nahka revittäis samalla tavallla irti!? Saispas kokea tuskan